Ево нас на AppStore-у! BorApp!

Наша Гимназија је прва образовна установа у Србији (као и прва јавна установа у Србији) која је добила своју мобилну апликацију за најмодернију платформу за мобилне уређаје. То је уједно и прва апликација у Србији која је комплетно урађена у ћирилици.

Апликација садржи комплетну базу података свих ученика по одељењима за текућу школску годину, са могућношћу праћења оцена и педагошке документације за сваког ученика (сваки ученик има свој картон са фотографијом). То ће у многоме помоћи професорима који имају обавезу да воде педагошку документацију о сваком ученику, заједно са коментарима за сваког ученика. Свеска педагошке документације у дигиталном облику и џепном издању биће увек уз професора који поседује ајФон. Апликација поседује и распоред звона, тајмер који рачуна време преостало до краја текућег часа, Твитер фид, најновије вести у школи, опис и локацију школе на мапи, могућност да контактирате школу телефоном или мејлом у оквиру саме апликације и још више. 

До Бориних дана се очекује и верзија апликације намењена ученицима. До тада, преузмите са AppStore-а професорску верзију и уживајте.

Поздрав од Бориних iOS програмера!